Aan Tafel! in boekvorm

 

Ter gelegenheid van het vijfjarig bestaan van mijn bedrijf PALET coaching | advies | interimmanagement heb ik vijf diners voor klanten en relaties gehouden. Behalve zeer aangenaam gezelschap en heerlijk eten, leverde dit ook leuke discussies op aan tafel.

Ik wilde dit graag in boekvorm vastleggen om zo iedere gast ook te laten genieten van de boeiende gesprekken op de andere avonden. Het bevat vijf thema’s die de komende jaren van belang zijn in de gezondheidszorg. Daarom is het ook interessant voor iedereen die in de gezondheidszorg werkzaam is. 

boek 

Met dit boek wil ik een bijdrage leveren aan een gezonde gezondheidszorg waarin mensen weer durven te staan voor hun organisatie en de keuzes te maken, die hun instelling tot een inspirerende organisatie maakt om voor werken en om in te verblijven. Ik verwacht dat zij ideeën vinden om deze overgang van overheidsregulering naar meer marktwerking voor hun organisatie vorm te geven.

Met veel plezier heb ik je boekje Aan Tafel! gelezen. Onze ideeën rond lunchen en dineren met anderen laten beiden op verschillende manieren zien dat hierdoor mensen op een open wijze met elkaar in gesprek komen en dat nog leuk vinden ook. Mooie kreet uit jouw gesprekken vond ik dat "de zorg de enige sector is waarin over marktwerking gesproken kan worden zonder het over de patient te hebben!" Is toch weer een les en zo staan er velen in. De herkenbaarheid van onze eigen debatten binnen de RvT en de onderwerpen die jij entameerde in Aan Tafel! zie je sterk terug. De boosheid over het optreden van de NMa lees je ook bij jou terug.

Lex Roseboom,  RvB AxionContinu

De volgende onderwerpen komen aan de orde:
  • Hoe ga je om met het personeelstekort in de gezondheidszorg
  • 5 succesfactoren voor het opzetten van ketenzorg
  • Wat vindt de zorg zelf van marktwerking?
  • Hoe zien de gezondheidszorg en de cliënten van de toekomst eruit?
  • Wat mag de zorg eigenlijk kosten?

 

 

Lees wat de betrokkenen in de gezondheidszorg zelf vinden van relevante ontwikkelingen en hoe ze hun toekomst zien.

 

Bestel nu je eigen exemplaar 

Je kunt het boek Aan Tafel! bestellen voor € 27,- (incl. BTW en verzendkosten). Je kunt betalen via IDEAL of een overschrijving. Klik hier om het boek te bestellen

Het is ook mogelijk om het als E-book te bestellen voor € 17,- (excl. BTW). De betaling kun je dan ook via IDEAL regelen. Je krijgt na betaling het E-book per mail toegezonden. Met de bestelling van het E-book ontvang je gratis het E-zine Exposé. Dit verschijnt iedere 6 weken vol tips  om succesvol een manager te zijn en gaat in op relevantie onderwerpen in de gezondheidszorg. Klik hier om het E-book te bestellen

Ik ben erg benieuwd wat je ervan vindt! Laat het even weten via m.eussen@paletonline.nl