CV Marianne Eussen opdrachtenpalet referenties

Profiel

De naam PALET geeft aan de éne kant de diversiteit van het bedrijf weer: coaching, advies en interimmanagement. Aan de andere kant zegt het iets over de werkwijze. De organisatie van de opdrachtgever is als een schildersdoek. Het is de kunst om elke keer het palet aan methodieken, vaardigheden en ervaringen opnieuw te mengen tot een resultaat waarmee de opdrachtgever tevreden is. Of op individueel niveau, als coach, mensen om hun eigen gamma aan kleuren op een andere manier te mengen. En zo een nieuw, verrassend resultaat te bereiken. PALET coaching | advies | interimmanagement maakt onder andere gebruik van NLP-technieken en metaforen.

PALET heb ik in 2003 opgericht omdat ik merkte dat het niet alleen gaat om een goede organisatiestrategie, maar ook om de mensen die er werken. Sterker nog, zonder gemotiveerde mensen heeft de organisatie geen klanten om voor te werken! Mijn werkterrein is de non-profitsector en met name de gezondheidszorg. Daarin werk ik al ruim 20 jaar als beleidsmaker, manager, adviseur en coach. Sinds 2006 ben ik als Senior Practioner Coach© gecertificeerd door de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO). Ik voldoe hiermee aan Europese richtlijnen van de European Mentoring & Coaching Council (EMCC). Daarmee weet je als klant dat ik aan hoge kwaliteitseisen voldoe. Ik werk volgens de ethische gedragscode van de NOBCO en in het geval je een klacht mocht hebben, dan kun je terugvallen op het klachtenreglement van deze stichting.

Op het gebied van organisatie-ontwikkeling en training werkt PALET nauw samen met de Associatie voor OrganisatieOntwikkeling

In 2010 ben ik gecertificeerd om FACET5 te gebruiken, een persoonlijkheidstest die inzicht geeft in je drijfveren, valkuilen en kwaliteiten. Voor managers geeft de test ook antwoord op de vraag hoe de medewerker graag leiding ontvangt. Ik gebruik de test ook vaak om de samenwerking in teams te bevorderen. 

Voor relaties van PALET schrijf ik iedere 6 weken een digitale nieuwsbrief EXPOSÉ. Hierin besteed ik aandacht aano ntwikkelingen in de gezondheidszorg en op het terrein van persoonlijke ontwikkeling. EXPOSÉ geeft tips, inzicht en achtergronden en probeert te inspireren.